Bruidskapsel

Wij laten jou stralen op de mooiste dag van je leven!

Bruidskapsels

Kapsalon Haircraft het adres voor je bruidskapsel en make-up! 

Je kunt jouw bruidskapsel en bruidsmake-up met een gerust hart aan ons toe vertrouwen. Wij laten jou op de mooiste dag van je leven stralen! Of je nu lang of kort, opgestoken of los haar hebt, er zijn veel verschillende manieren om tot een schitterend resultaat te komen dat perfect past bij de stijl van je bruidskleding. Een prachtig bruidskapsel is zeer belangrijk voor elke bruid.

Stijlvol, klassiek of hip? Kapsalon Haircraft is gespecialiseerd in alle vormen en soorten van opsteken. Maak eens een afspraak voor een proefkapsel, zodat u samen met één van onze topstylisten alle mogelijkheden kunt doornemen. We zullen er alles aan doen om een kapsel naar wens te creëren, zodat je je op de mooiste dag geen zorgen hoeft te maken en alleen maar hoeft te stralen!

Heeft u altijd al voller of langer haar willen hebben? Laat dat dan werkelijkheid worden op de mooiste dag van je leven! Met behulp van extensions kunnen wij je haar op een natuurlijke wijze langer of voller maken. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld enkele lokken te verlengen of een kleuraccent te geven.Wij bieden je de mogelijkheid om op de trouwdag het kapsel bij je thuis te doen De prijzen voor bruidskapsels (incl. proefkapsel) zijn op aanvraag.