Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar nu exclusief bij Kapsalon Haircraft. Olaplex zorgt voor prachtig haar en helpt de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen tijdens het kleuren. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60.000 salons in Amerika toegepast.

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg. We zijn bij Kapsalon Haircraft  gespecialiseerd in haarkleuring, Olaplex vormt een van onze behandeltechnieken waar wij inmiddels al jaren ervaring mee hebben. Boek direct online je afspraak, of lees verder over dit revolutionaire product.

Wat is Olaplex?

Wat is Olaplex nou eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven. 


Hoe werkt Olaplex?

Hoe zorgt Olaplex ervoor dat u uw haar op een veilige manier kunt laten verven? Het product maakt gebruik van een bijzonder ingrediënt, op basis van de originele chemie die verbindingen vermenigvuldigt en erin slaagt om kapotte verbindingen te repareren. De ontwikkeling van Olaplex startte met werk van de vooraanstaande doctoren in de materiaalkunde en chemie, te weten Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker. Olaplex vormt de eerste uitvinding van dit 'dream team', zonder siliconen of olie. De chemische samenstelling helpt verbindingen te herstellen en voorkomt belangrijke beschadigingen hieraan. Het is vooral de ervaring van anderen die natuurlijk boekdelen spreekt, vrouwen die hier gebruik van maken zijn razend enthousiast.

De voordelen van Olaplex

  • Olaplex kan toegevoegd worden aan permanent behandelingen
  • Olaplex vormt een goede aanvulling op keratine behandelingen
  • Olaplex werkt uitstekend op hairextensions

Olaplex behandeling bij Kapsalon Haircraft

Olaplex is beschikbaar op twee verschillende manieren, we kunnen het gebruiken als hulpmiddel of nieuwe thuisbehandeling. Olaplex is verkrijgbaar vanaf 20 euro bovenop de prijs van de kleuring. Als hulpmiddel draagt Olaplex Bond Multiplier No.1 bij aan de ontkleuring of kleuring waar je gebruik van wenst te maken. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. De aanvullingen zorgen ervoor dat er geen afbraak plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling, waardoor je hier op een veilige wijze gebruik van kunt maken. Je haar blijft in uitstekende conditie, terwijl de prachtige kleur zorgt voor een stralend resultaat.

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling, we maken in dat geval gebruik van de professionele Olaplex Hair Perfectore No.3 Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen.

Je kunt daar vervolgens één keer per week gebruik van maken, om het haar nog sterker te maken. Het vormt daarnaast de ideale voorbehandeling voor een toekomstige kleurbehandeling, zodat het haar daar ook zonder schade doorheen komt. Duizenden klanten zijn reeds zeer enthousiast over het gebruik van Perfector No.3 Take Home van Olaplex.

Nieuwe Olaplex No.4 shampoo en No.5 conditioner

Herstellen, versterken en beschermen met de nieuwe sulfaatvrije haarverzorging van Olaplex No.4 shampoo en No.5 conditioner