Krulknippen

Prachtige krullen en meer volume

Bij Kapsalon Haircraft kunt u uw haar volgens de Curlsysknipbehandeling laten knippen. Curlsys is een techniek voor krullen en golvend haar die is ontwikkeld door Brian McLean. De techniek staat ook wel bekend als 3D-knipstyling. Met de Curlsysknipbehandeling krijgt stijl haar slag, slag in het haar wordt krul en krullend haar wordt luchtig en pluist bovendien niet meer. Naar wens wordt het haar volumineus gemaakt en wanneer er sprake is van teveel krul kan dit onder controle gebracht worden.

Vaak wordt door kappers steil en krullend haar op dezelfde manier geknipt. Ze nemen een bundel haar en knippen de uiteinden recht af. Bij de techniek van Brian McLean pakt de kapper een bundel haar waarvan de haren van nature bij elkaar zitten. Door de pluk of krul apart in te knippen met een speciaal ontwikkelde schaar krijgt het haar de ruimte om op te krullen. Doordat krullen per lok gebundeld worden ontstaat een perfecte krul.

Door de 36 verschillende manieren kunnen we voor elke klant het gewenste kruleffect realiseren. Deze knipbehandeling zorgt ervoor dat uw haar veel langer mooi zit.

De Curlsys-techniek heeft een behandelingsduur van ongeveer een uur tot een uur en een kwartier. Het haar wordt allereerst gewassen en het krijgt een langdurige Olaplex verzorgings treatment. Vervolgens wordt het haar in het gewenste model gebracht en beginnen wij de lokken te knippen met de speciale Curlsys-schaar. Aan het einde wordt het haar helemaal in model gebracht doormiddel van een diffuser en daarbij behorende producten. Ook geven wij uitleg hoe u uw krullen of golvende haar thuis goed in model kunt houden.